logo zeilwedstrijden
Ieder jaar organiseren wij  in juni een weekend met zeilwedstrijden voor GWS schouwen, boatsjes en tjotters,  Fjouweracht-tjotters en Friesche Jachten, 12 voets jollen en Ufo’s op de Terkaplester  Poelen.
Tijdens een gezellig weekend  wordt er in een ongedwongen sfeer een sportieve strijd

Op zaterdag worden er 2 wedstrijden gevaren en op zondag nog 1  wedstrijd. Het bestuur van WSV Onder Ons zetelt zich op het bekende eiland op de Terkaplester Poelen. Hier is ook het palaver op zaterdag om 09:30 uur. De eerste start is op beide dagen om 10:30 uur.

Wilt u in een andere klasse meevaren? Dat is mogelijk als deze klasse past in ons wedstrijdveld en er minimaal 5 deelnemende boten zijn.  U kunt informatie krijgen via info@wsvonderons.nl

Helaas zijn de zeilwedstrijden in 2015 niet doorgegaan vanwege een te klein deelnemersveld.